APARTAMENT “El Crous”

“ Una cova loft 

Autors:
Vimworks

Client:
Arturo i Anna

Ubicació | Data:
Tavertet  2014

Renders:
Vimworks

El projecte consistia a habilitar l’antic espai de magatzem del Mas el Crous per convertir-lo en un annex a la masia i poder oferir més capacitat i versatilitat en l’ús.
La qüestió era poder oferir més habitacions, un espai comú on poder reunir-se i l’opció d’unir o separar la masia i l’annex.
Com que era un espai semisoterrat en forma de volta amb només un sol punt d’entrada de llum natural, es va proposar que cap element ni divisió interior arribes fins al sostre de manera que s’aconseguís la màxima lluminositat interior.
Es va plantejar un moble que ho resolia tot: espai d’emmagatzematge, llits, banc, sofà, escala i separador d’espais. D’aquesta manera s’aconseguia crear una zona d’accés àmplia on poder llegir o xerrar en contacte directe amb l’exterior, un espai comú de sala-menjador i diversos llits que permetien que l’annex pogués ser utilitzat per una parella jove, un matrimoni amb fills o fins i tot grups grans de 8-10 persones unint l’annex amb la masia principal.
Tot amb el fi de viure en una cova loft i gaudir dels entorns del pantà de Sau.

Category: